لوکس و دستیافتنی

نکاتی درباره بهداشت مواد غذایی۲

نیم ست مستور آبیhidden

نکاتی درباره بهداشت مواد غذایی:

پیرامون اهمیت بهداشت و سلامت آنچه که به عنوان غذا مصرف می شود:

۵٫ تخم مرغ: اگر تخم مرغ تازه باشد و آن را داخل ظرف آب بگذارید، اولا به ته ظرف می رود، ثانیا به صورت افقی می ایستد.
وقتی تخم مرغ تازه را بشکنید،‌زرده و سفیده حالت استحکام دارند و با هم قاطی نمی شوند اما اگر تخم مرغ کهنه باشد در داخل آب ممکن است بالا بیاید یا اگر در ته ظرف بماند به حالت افقی نخواهد ایستاد یعنی قسمت پهن آن بالا خواهد آمد و اگر آن را بشکنی میبینیم که زرده و سفیده شل به نظر می رسند و حتی ممکن است با هم قاطی شوند. وقتی مرغ از سبزیجات تازه استفاده می کند زرده تخم مرغ به رنگ زرد پررنگ و نارنجی درمی آید، در این صورت مقدار بیشتری کاروتن در آن وجود دارد.

۶٫ سبزیجات: سبزیجاتی که به صورت خام مصرف می شوند حتما باید ضدعفونی شوند، ابتدا باید سبزیجات را به خوبی از مواد زائد و گل ولای پاک کنیم و با آب بشوئیم سپس باید در یک ظرف در برابر ۱۰ لیتر آب ۵ گرم پرکلرین بریزیم. حالا باید سبزیجات تمییز شده را در این آب به مدت ۱۵ دقیقه غوطه ور کنیم و بعد از این مدت سبزیجات را از آن در بیاوریم و با اب پاکیزه بشوئیم . اگر سبزیجات را میپزیم خوب است هنگام پختن برای حفظ ویتامین ها سرپوش ظرف را بگذاریم، ضمنا سبزی را وقتی داخل ظرف بریزیم که آب در حال جوشیدن باشد. علاوه بر این سبزی ها را فقط هم زمان با پختن باید خورد کنیم و زمان پخت را طولانی نکنیم.

برگرفته از کتاب “کشف اسرار فشار درمانی و کشف ۲۰ معجزه پزشکی در نماز” نوشته سعید محمدی همدانی

آدرس تلگرام الیوروبر ایران:
@oliverweberiran

بدون دیدگاه

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*